Në sallën e koncerteve “Gjon Kapedani” të shkollës së muzikës “Prenk Jakova” në Shkodër , u zhvillua koncerti “Tinguj kitarre” . Shefi i sektorit, Artion Qamili thekson faktin se ky koncert është i përvitshëm .

“Tinguj kitarre” u zhvillua nën kujdesin e profesorëve të kitarrës , Artion Qamili , Arest Fani dhe Dritan Mlika . Nxënësit e shkollës së muzikës performuan pjesë të repertorit vendas dhe të huaj. Ky koncert realizohet nga të gjithë instrumentet e muzikës .

Pjesmarrës në këtë aktivitet ishin nxënësit dhe mësuesit , nuk munoi edhe drejtori i shkollës së muzikës Anton Kaftalli .

Artikulli paraprak“TAKOHEMI PËR NJË LIBËR” NË OBLIKË
Artikulli tjetërSHERRI: TEK VLLAZNIA B VETËM PËR KËTË NDESHJE