BASHKIA TREGON PËR INVESTIMET E REALIZUARA NË VAZHDIMËSI ATJE.Fëmijët e shkollave të qytetit të Shkodrës kanë organizuar një konkurs me piktura të bëra për mbrojtjen dhe zhvillimin e liqenit të Shkodrës.

Në këtë kuadër Bashkia Shkodër bëri të ditur disa prej projekteve të realizuara për liqenin.Në fund të aktivitetit për pikturat më të mira ka patur edhe disa çmime të cilat janë shpërndarë për nxënësit e shkollave që i kanë realizuar ato.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/rMFk_Q4Q3Q4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRRUGA E SHIROKËS DREJT PËRFUNDIMIT
Artikulli tjetërAKSIONI I CEZ, OPOZITA KUNDËR