Shkaterrohen deri tani, 109 parcela me 11.450 rrenje bime narkotike.Bime te kultivuara ne parcela qe vijojne nga 50-1000 bime. Parcelat ne zonat Pult,Gjure dhe Temal. Ne terren veprojne 25 grupe. Vijon operacioni ne terrene te pyllezuara dhe te thepisura.

Vijon operacioni, deri ne keto momente nuk eshte shenuar asnje incident. Operacioni drejtohet nga Drejtori i F.L.O dhe Drejtori i Policise se Qarkut Shkoder.