REGJISTRIMI I ROMËVE DHE EGJIPTIANËVE PENGESA KRYESORE.Malteser vijon misionin e tij ne ndihme te shtresave ne nevoje, ne kete kuader eshte zhvilluar kete te merkure seminari per perfshirjen dhe rritjen e mundesise se punesimit te komunitetit rom dhe egjiptian.

Aktoret kryesore te ketij takimi shprehen veshtiresite qe ato hasin gjate punes se tyre si rrjedhoje e mungeses se regjistrimit te kesaj shtrese dhe te tjera pengesa. Megjithate projekti ne fjale I malteser synon formimin professional te grave rome e egjiptiane ne hekurosje dhe pastrim kimik si nje menyre me e lehte per ti punesuar e integruar ato ne tregun e punes.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/oOh1v9xzX7o?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak9 NËNTOR PREMIERA NGA OSCAR WILDE
Artikulli tjetërSHKODËR, EKZEKUTOHET 25 VJEÇARI