NË PROÇES PROJEKTI I FINANCUAR NGA BE DHE DREJTUAR NGA MALTESER.“Programe efektive per perfshirjen aktive te romeve ne evropen juglindore” eshte projekti i rradhes i aplikuar nga Malteser me qellim nxitjen e shkollimit te komunitetit rom dhe egjiptian ne vendin tone.Ky projekt ka 18 partnere nga 8 vende te europes jg, financohet nga BE dhe drejtohet nga malteser Hungari.

Gjate takimit te kesaj te marte  stafi i malteser i prezantoi te pranishmeve qe po punon me aktore lokal dhe kombetar per perhapjen e mesimeve te perfituara nga metodat efikase te integrimit.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/3DqvebnzxKs?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“E RREZIKSHME TË SHKOSH NË SHKOLLË”
Artikulli tjetërSHKODËR SHKATËRROHET GRUPI BELG