DEGËZIMI I RRUGËVE DHE MUNGESA E EFEKTIVËVE TË POLICISË RREZIKOJNË KALIMIN E NXËNËSVE. Co dite duket si nje sfide me vete per te kaluar rrugen per ne shkolle dhe anasjelltas per keta femije.

Vete prinderit por edhe femijet e konsiderojne mjaft te rrezikshme kalimin nga njera ane ne tjetren ku sic shihet mjaft qarte thuajse te gjith femijet jane te shoqeruar nga prinderit apo gjysherit.Nje tjeter mangesi e ketij segmenti rrugore eshte edhe prania e policit te trafikut ku cdo kush qe kalon ne kete rruge jo vetem femijet duhet te beje syte 4 para se te vendose te kaloje rrugen.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/noF2d37cy_A?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakNJË BUQETË NË DITËLINDJEN E MIGJENIT
Artikulli tjetërMALTESER, NXITJE PËR SHKOLLIMIN E ROMËVE