Dita e djeshme ishte dita e provimit të fundit të Maturës Shtetërore, ai i lëndës me zgjedhje. Ndërkohë që sot, një pjesë e maturantëve kanë dalë në protestë.

Një grup i vogël nxënësish janë mbledhur para Ministrisë së Arsimit ku kërkojnë ripërsëritje të testit.

Nxënës që kishin zgjedhur lëndë me zgjedhje Biologjinë apo dhe Fizikën, ndërkohë që shprehen se pyetjet ishin jashtë programit.

Artikulli paraprak10 QYTETET MË TË JETUESHME NË BOTË NË 2022
Artikulli tjetërORGANIZOHET “HAPA QË SHIHEN, GJURMË QË LIHEN”