QKSHP, PROJEKT PËR FËMIJËT E SHKOLLËS SPECIALE “3 DHJETORI”. Qendra e këshillimeve psikologjike me mbështetjen e fondacionit ABC po realizon projektin “mbështetje e integruar për fëmijët PAK në shkollen speciale “3 Dhjetori”. 

92 nxënës e prindër dhe 32 mësues te shkollës speciale ne Shkodër do jenë pjese e projektit I cili do ofroje sesione trajnuese me psikologe dhe mjeke, animacion, realizmin e panaireve me punime te fëmijëve dhe fushata sensibilizuese në media.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/5vdGhLbbCQ0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakITALI MOTI I KEQ, SHOQËROHET ME VIKTIMA
Artikulli tjetërRIMBURSIMI I ILAÇEVE TË DIABETIKËVE