SHAZI: TË GJITHA MEDIKAMENTET MERREN ME RIMBURSIM.Java e luftes kunder diabetit sjell ne vemendje edhe pajisjen me medikamente per pacientet e prekur nga kjo semundje, sipas kryetares se urdherit te farmacistit ne Shkoder te gjitha keto medikamente merren me rimbursim sipas kategorive te percaktuara ne ligj. 

Shazi tregoi se ka nje rritje te numrit te pacienteve qe kerkojne medikamentet e diabetit kjo do te thot se edhe nurmi I diabetikeve po rritet dita-dites, por nderkohe interesimi dhe kujdesi per trajtimin e semundjes eshte I larte. 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/yMh-2qFZuNw?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakMBËSHTETJE PËR FËMIJËT ME AFTËSI NDRYSHE
Artikulli tjetërPESHËNGRITJE, SHQIPËRIA TJETËR MEDALJE ARI