Polcia e Shtetit ka arrestuara disa persona në Sarandë.
Sipas njoftimit thuhet se ka rezultuar se këta shtetas në bashkëpunim me njëri-tjetrin dyshohet se kanë kultivuar bimë narkotike kanabis sativa pranë Bistricës, në afërsi të Syrit të Kaltër.

Ja njoftimi i plotë i Policisë:

Gjatë 24 orëve të fundit, Policia e Vlorës ka arrestuar 7 persona dhe 1 tjetër e ka proceduar në gjendje të lirë, në fushën e veprimtarisë kriminale të narkotikëve dhe veprave të tjera penale.

Sarandë, vihen në pranga nga policia, shtetasit:
• R.B., 31 vjeç, banues në Çlirim.
• L.R., 46 vjeç, banues në Bistricë.
• F.P., 30 vjeç, banues në Çlirim.
• B.H., 30 vjeç, banues në Shijan.

Policia e Sarandës ka bërë arrestimin e tyre pasi nga hetimet e kryera ka rezultuar se këta shtetas në bashkëpunim me njëri-tjetrin dyshohet se kanë kultivuar bimë narkotike kanabis sativa pranë Bistricës, në afërsi të Syrit të Kaltër.