TË APASIONUARIT MBAS AVENTURAVE SFIDOJNË TERRENIN NGJITEN NË ALPE. Motorri Vespa është pasioni që I bashkon një grup të rinjsh nga Shkodra të cilët prej mese 9 vitesh ndërmarrin udhëtime në grup në zonat malore dhe fushore të qarkut tonë.

Si vazhdimësi e kësaj tradite te veçante ketë here ato kane preferuar si destinacion pikën turistike të Thethit. Janë të apasionuar pas motorit I cili mban firmën italiane dhe krahasohet me një makine kabriolet për nga forca motorike që e karakterizon. Historia e motorrit Vespa qe mbetet miti italian në botë është e çuditshme. Duhej thjesht të vinte në lëvizje Italinë e pasluftës, por u bë shumë më tepër se aq. Vespa është motoçikleta më e përhapur ngado . Kësaj radhe edhe në Theth, ku fatmirësisht fale edhe rikonstruksionit të pjesshëm të rrugës, ecuria ka qenë e mire dhe të rinjtë shkodrane, kanë përfunduar me sukses aventurën e tyre.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/115JYsM6y38?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPASAPORTAT E REJA, SHKODRANËT KUNDËR
Artikulli tjetërMINIMIZIMI I GJUETISË SË PALIGJSHME NË LIQEN