Presidenti i Republikës Ilir Meta e ka cilësuar antisocial buxhetin e vitit 2022.

Meta ka reaguar sërish nëpërmjet një statusi në ‘Facebook’, ndërsa thekson se me këtë vendim qeveria ul fondet e ndihmës ekonomike për të varfrit dhe ka rritur me 14.7 miliardë lekë shpenzimet për koncesionet.

Statusi:

Buxheti 2022” ËSHTË ANTISOCIAL sepse Qeveria:

UL fondet e ndihmës ekonomike për të varfërit

RRIT në 14.7 miliardë lekë shpenzimet për koncensionet