“QEVERIA FALË ANGAZHIMIT SOLLI NDRYSHIME TË MËDHA DHE LARGOI ABUZIMET”.Ministri i Mirëqënies Sociale Erjon Veliaj ka zgjedhur shtëpinë e fëmijës parashkollore 3-6 vjeç për të qënë i pranishëm në prag të festave të fundvitit.

Fillimisht ministri u njoh me mjediset dhe ndryshimet e bëra e më pas dha mesazhet e tij.Ministri Veliaj foli edhe për reformat e qeverisë.Në fund nuk mungoi edhe urimi për festat e fundvitit.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/iDjtO1fK5wQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVELIAJ I PËRGJIGJET AKUZAVE TË PD
Artikulli tjetërBËRDICË, “QYTETAR NDERI” PËR DY TË PUSHKATUAR