Motrat Kjatazi kanë shokuar sërish opinionin public teksa kanë publikuar në youtubë plot 4 viedo dhe 88 minuta rregjistrim duke hedhur akuza të rëndan ndaj prindërve të tyre. Dy motrat Oriada dhe K. Kajtazi kanë publikuar në datën 11 gusht 4 video në Youtubë, 2 prej të cilave janë vetëm audio. Në këtë datë motrat Kajtazi  ishin ende në arrati. ë këto 4 video, motrat me një gjuhë urrejtje kanë nxjerrë të gjitha të “palarat” e familjes së tyre, të prindërve dhe të motrës së tyre më të madhe.

Motrat Kajtazi tregojnë historitë e familjes së tyre, madje edhe ofendimet që prindërit e tyre kanë bërë prapa krahëve për të afërmit e familjes. Oriada Kajtazi tregon se ka qenë e fejuar, pa dëshirën e saj, por me dëshirën e prindërve. Ndresa shprehin edhe shumë pakënaqësi për motren e tyre të madhe, e cila ka qenë e fejuar, por është ndarë para një viti nga i fejuari pasi ishte me të meta mendore. Të vendosura vajzat kanë thënë se nuk do të kthehen në familjen e tyre. Ndërsa kërkojnë nga policia hetim më të thellë duke marrë në pyetje edhe dëshmitarë. Ato janë shprehur se vetëm të vdekura mund të kthehen në shtëpi.E gjithë kjo histori duke se nuk do të ketë fund për familjen Kajtazi e cila tashmë do të duhet të përballët qoftë me policinë por dhe me videon e dëshmisë tashmë të bërë publike nga vajzat e tyre.

Artikulli paraprakLUMI DRIN NË “LUFTË” ME MBETURINAT
Artikulli tjetërBRUKSEL, DIALOGU TEKNIK PRISHTINË-BEOGRAD ME 24 GUSHT