UKA: ME PROJEKSIONIN SYNOJNË PËRCJELLJEN E NDJENJËS KOMBËTARE.102-vjetori i Pavarësisë dhe 70-vjetori i çlirimit janë festuar ndryshe në shtëpinë muze të Shkodrës.

Është zgjedhur arti modern për të përcjelljë ndjenjat kombëtare përmes një projeksioni me figurat historike të Shqipërisë që dolën përtej mureve të muzeut “Oso Kuka”.Gjatë këtyre ditëve festat e nëntorit kanë sjellë më shumë turistë që kanë vizituar muzeun “Oso Kuka”Muzika dhe figurat historike që përmes projeksionit shpërndaheshin në pallatet shumëkatëshe përreth muzeut krijuan një atmosferë ndryshe nga ajo e zakonshmja.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/4cWH7hFCBiU?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRENDITJA E FIFA-S, SHQIPËRIA HUMBET 2 VENDE
Artikulli tjetërMARATONA E PAVARËSISË NË STAR PLUS TV