HALLUNI: VLERËSOJMË KONTRIBUTIN E MEDIAT GJATË KËTIJ MUAJI TË MADHËRUESHËM. Mediat kane nje rol te rendesishem ne pasqyrimin e aktiviteteve fetare dhe mesazheve te cilat përcillen gjate ditëve te muajit te madherueshem te ramazanit.

Ky ka qene mesazhi I përcjelle nga drejtuesi I medias dhe kulturës pranë myftinise se Shkodrës, Arben Halluni, ne yftarin tradicional qe tashme Myftinia e Shkodres, shtron per përfaqësuesit për mediat e shkruara, audio – vizive ne Shkodër. Ne këtë yftar ishin prezent përfaqësues nga te gjitha mediat ne Shkodër. Nje yftar vëllazërie dhe respekti ndaj njeri tjetrit ne mesazhin e harmonise dhe paqes qe percjell muaji I madherueshem I ramazanit.

Artikulli paraprak“SOFRA TRADICIONALE E YFTARIT”
Artikulli tjetërANTI TERRORIZMI, EDHE SHQIPËRIA PËRKRAH ALEATËVE