MARSHIM PAQEJE NË SHKODËR, NË KUADËR TË AKTIVITETEVE SENSIBILIZUESE .Ky aktivitet është zhvilluar ne kuadër te hapjes se fushatës 16 ditore te aktivizimit kundër dhunës me baze gjinore dhe si qellim kryesore te tij kishte ndërgjegjësimin e komunitetit.

 Koordinatorja e Qendrës “Gruaja tek Gruaja” ne nje interviste per mediat është shprehur se këto aktivitete synojne ndergjegjesimin e te gjithëve jo vetëm te grave.Por nga ana tjeter, ajo ka pranuar qe ky fenomen po rritet, por edhe po rritet denoncimi nga grate.

Organizata Gruaja tek Gruaja eshte nje qender e specializuar ne ofrimin e sherbimeve si keshillim psikologjik dhe asistence ligjore per femijet, por ne menyre te vecante per mbrojtjen e grave nga dhuna. 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/_myboD2hoXc?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakS’KA FONDE PËR RRUGËN E KOMANIT
Artikulli tjetërDHUNA NDAJ GRAVE, FENOMENI QË PO RRITET