QYTETARËT NË PRITJE TË MARRJES SË PAGESËS SIMBOLIKE MUJORE Qytetaret e Shkodres vazhdojne te qendrojne ne rradhe te gjata e per ore te tera per marrjen e ndihmes ekonomike, nje pagese mujore simbolike per keto familje te cilat nuk kane asnje te ardhur tjeter.

Pagesat e muajit dhjetor sipas qytetareve nuk jane marre ende dhe ato presin kete shume lekesh per festat e fundvitit. Qytetaret ngurojne te flasin perpara kameras megjithate jashte saj tregojne se ky eshte burimi i vetem i te ardhurave nderkohe tregojne se kjo situate perseritet cdo fundvit dhe si vitet e kaluara as kete vit nuk jane marre masa qe keto familje te pakten perpara nates se nderrimit te viteve te marrin kete ndihme ekonomike. Rradhe e njerezve qe presin marrjen e kesaj ndihme ekonomike eshte e gjate dhe per me teper ne disa prej bankave te nivelit te dyte qe ndodhen ne qytetin e Shkodres.

[iframe width=”300″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/-OEaFAVo74E” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakMANCHESTER UNITED DRJETON SYTE NGA REAL MADRID
Artikulli tjetërBASHKIA URON QYTETARËT