Instituti “Yunus Emre” ka zhvilluar një aktivitet sensibilizues “Pedalo për paqen” me nxënës të ndryshëm. Përfaqësuesja e këtij instituti Verzana Nikshiqi dha mesazhin për më shumë paqe dhe më tepër mbrojtje ndaj fëmijëve.

Pedalimi me biçikleta nisi nga ambjentet e institutit “Yunus Emre” deri në Shirokë.

Artikulli paraprak“RALLY ALBANIA 2024”, MBËRRIN NË LEZHË
Artikulli tjetërGJUHA DHE KULTURA SHQIPTARE NË DIASPORË