NË HYRJE TË QYTETIT TE SHKODRËS, INVESTIMI ME VLERË 3 MLN LEK. Qytetit te Shkodres I eshte shtuar nje tjeter hapesire e gjelbert mes blloqeve te pallateve. Kesaj here radha ka qene ne hyrje te qytetit te Shkodres, ku eshte kryer rikonstruksioni I plote I sheshit, por edhe vendosja e stolave dhe hapesira e gjelbert.

Por keto investime nuk do te ndalen ketu pasi sipas perfaqesuesve te bashkise se shkodres,  jane edhe te tjera zona te cilat do te perfshihen.Por ky investim eshte mbyllur edhe me nje apel drejtuar qytetareve.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/tzyVGTz7YLY?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRAMA INSPEKTON VELIPOJËN
Artikulli tjetërGENOVA NË ANKTHIN E PËRMBYTJEVE