Anëtarët e opozitës në këshillin bashkiak të Shkodrës kanë depozituar pranë prefekturës së qarkut Shkodër ankimimin e projektvendimit “për disa ndryshime dhe shtesa në buxhet” prej 1 milion euro.

Anëtarja e këshillit bashkiak Eliona Shkreli, deklaroi se ky projektvendim nuk duhej të miratohej pa u zhvilluar dëgjesa publike me qytetarët shkodranë të cilët duhet të jenë në dijeni të shpenzimeve që pritet të bëhen me këtë fond.

Artikulli paraprakAKSIDENTET, BILANC “LUFTE” NË LEZHË
Artikulli tjetërDITA BOTËRORE PA MAKINA