“ANIMALS NEED ME” BASHKË ME KOMUNITETIN NË NDIHMË TË KAFSHËVE .Shoqata “Animals need me” ka organizuar kete te hene nje panair me aksesore te ndryshem qe simbolizojne atmosferen e festave te fundvitit per qytetaret shkodrane si nje menyre e vecante qe qytetaret te kontribuojne per kafshet e rruges .

Te ardhurat e ketij panairi i krijuar nga vete vullnetaret e shoqates do te shkojne per rritjen dhe mirembajtjen e kafsheve te rruges te cilat enden rrugeve pa strehim, pa ushqim dhe mbrojtje shendetesore. Vete vullnetaret treguan se qytetaret kane shfaqur interes ti bashkohen panairit duke kontribuar sadopak per kafshet e rrugeve.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/wiY9FZaMUlw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKOSOVË, ZGJIDHET NGËRÇI POLITIK
Artikulli tjetërPESHËNGRITJE, LUSHI KAMPION KOMBËTAR PËR TË RINJ