Prej ditësh qyteti i Shkodrës zgjohet në masa të rrepta sigurie. Në sheshe, rrugë, mjete apo stacione të transportit urban, vende të mbipopulluara, është rritur gatishmëria e efektivëve të armatosur, për të shmangur ndonjë akt të mundshëm terrorist.

Duke qene se Shqipëria është e rrezikuar po aq sa janë të gjitha vendet që ndodhen në aleancën anti-terrorizëm drejtori I policise shkoder Lorenc Panganika shprehet se forcat policore ne terren jane dyfishuar ndersa i eshte kushtuar vemendje edhe objekteve me rendesi.Nuk ka vend për frike ”, shprehet drejtori I policise shkoder në lidhje me masat e shtuara policore në vend pas frikës për rrëzikin e sulmeve terroriste duke nenvizuar se nuk ka pasur asnje rast te dyshimte. Pak ditë më parë presidenti Bujar Nishani mblodhi Këshillin e Sigurisë Kombëtare me prezencë të krerëve më të lartë të shtetit, policisë dhe Shërbimit Informativ Shtetëror për të analizuar me detaje rrezikun e mundshëm që mund t’i kanoset Shqipërisë pas sulmeve terroriste në Paris dhe kërcënimeve në Evropë dhe Rajon nga ISIS.

Artikulli paraprakFRANCA DHE ANGLIA, BASHKË NË LUFTËN NDAJ ISIS
Artikulli tjetërSULMET, SHULLANI: SHQIPTARËT TË JENË TË BASHKUAR