Partia Demokratike zgjodhi sot forumet e larta drejtuese, Kryesinë si dhe drejtuesit e Sekretariateve.
Pas numërimit të votave Komisioni Zgjedhor njofton se Këshilli Kombëtar ka votuar si më poshtë:

SEKRETAR I PËRGJITHSHËM
Enkelejd Alibeaj

NËNKRYETARË
Flutura Acka
Kreshnik Collaku
Orjola Pompuri
Roland Bejko

KRYETAR I KËSHILLIT KOMBËTAR
Xhemal Bushati

KRYETAR I KOMISIONIT ZGJEDHOR
Jemin Gjana

KRYETAR I BORDIT FINANCIAR
Ilir Dervishi

SEKRETAR EKZEKUTIV PER ORGANIZIMIN
Taulant Zeneli

SEKRETAR EKZEKUTIV PËR BURIMET NJEREZORE DHE KOORDINIMIN DIXHITAL
Endri Hasa

SEKRETAR EKZEKUTIV PËR ÇËSHTJET LIGJORE DHE ZGJEDHORE
Indrit Sefa

SEKRETAR PER PROGRAMIN
Arber Agalliu

SEKRETAR PËR SIGURINË KOMBËTARE DHE KOORDINIMIN EURO-ATLANTIK
Xhemal Gjunkshi

SEKRETAR PËR TË PËRNDJEKURIT POLITIKË
Gjergj Hani

SEKRETAR PËR REFORMËN ZGJEDHORE
Rezart Kthupi

SEKRETARE PËR GRUAN
Taulanda Jupi

SEKRETAR PËR RININË
Blendi Sulaj

SEKRETAR PËR MARRËDHENIET ME PUBLIKUN
Edvin Kulluri

SEKRETAR PËR PUSHTETIN VENDOR DHE DECENTRALIZIMIN
Alfrida Marku

SEKRETAR I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË
Gentian Gaba
ZËDHËNËSE
Mirela Karabina

ANËTARË TË ZGJEDHUR

Agron Kapllanaj
Andia Ulliri
Anton Koka
Azgan Haklaj
Enriketa Papa
Eralda Tase
Fitim Zekthi
Gazmend Koduzi
Marinela Ziu
Mateo Spaho
Merita Bakiu
Myzafer Elezi
Oriela Nebiaj
Pëllumb Seferi
Selaudin Jakupllari

Artikulli paraprakFENOMENI ‘DANIEL’ NË GREQI, FORCAT E ARMATOSURA SHPËTOJNË MBI 1600 PERSONA TË BLLOKUAR NGA PËRMBYTJET
Artikulli tjetërRAMA: EKSPORTET SHQIPTARE U RRITËN ME 72% NË 2022-N, SYNOJMË MAJAT