Kryeministri Edi Rama shkruan se eksportet e mallrave e produkteve shqiptare kanë pësuar një rritje në 2022, krahasuar me 2018.

Duke iu referuar raportit të CEFTA, Rama thotë se gjatë ciit 2022 eksportet shqiptare shkuan në 686 milionë euro, 72% më shumë se në vitin 2018-të, ku ishin në shifrat e 398 milionë eurove.

“RRITJA E EKSPORTEVE shqiptare nga 398 mln euro në 2018, ne 686 mln në 2022 (+72%) në zonën e CEFTA-s, ku hyjnë gjashtë vendet e rajonit tonë plus Moldavia, përbën një tjetër shembull të qartë të ngjitjes së Shqipërisë në një nivel të ri, drejt majës ku synojmë të ngjitemi në 2030.”-shkruan Rama.

Artikulli paraprakPD ZGJEDH KRYESINË DHE SEKRETARIATIN. JA KUSH MBETET JASHTË KRYESISË
Artikulli tjetër“VENDOSIM ZEMRËN NË FUSHË, KAM GRUP TË MIRË LOJTARËSH”, SYLVINHO: LUAJMË QË TË MOS HUMBASIM