Parlamenti Evropian ka miratuar me 529 pro, 45 kundër dhe 14 abstenime raportin e KE-së në të cilin i kërkohet Këshillit Europian që t’i jepet menjëherë statusi i vendit kandidat në BE, Ukrainës dhe Moldavisë.

Artikulli paraprakVUÇIÇ NË BRUKSEL: NUK PRES ASGJË
Artikulli tjetërMEDRESEJA PËR MATURANTËT, “HAPA QË SHIHEN, GJURMË QË LIHEN”