SALABEGU: PRINDËR SHMANGNI PASOJAT,  DREJTOHUNI TEK MJEKU. Kalimi nga stina e ngrohte e veres drejt uljes se temperaturave qe sjell stina e vjeshtes dhe dimrit shoqerohet me ndryshime te medha temperature po njekohesisht me problemet e gripit tek masat e gjera te popullsise por kontigjenti me I rrezikuar jane femijet.

Salabegu ka treguar se gjendja ne kete repart te spitalit rajonal te shkodres eshte e qete dhe se numri i vizitave dh

e i shtrimeve nuk eshte rritur.Kjo vjen edhe si pasoje e paraqitjes se rasteve te vizitave edhe prane qendrave ambulatore, e qendrave shendetesore duke bere qe jo te gjitha rastet te paraqiten prane spitalit megjithate gjendja eshte nen kontroll dhe nuk ka asnje femije te shtruar ne terapi intensive

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/sc81esNN3EM?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakLAJME SHKURT NGA KRONIKA
Artikulli tjetërPRERJA E PYJEVE, NË PROKURORI DOSJA E SHKRELIT