Ka përfunduar numërimi në bashkinë e Malësisë së Madhe.

Në këtë bashki Partia Demokratike kryeson me 7090 vota, ndërkohë që Partia Socialiste ka siguruar 6521 vota, duke vijuar me PSD 1476 vota, LSI 513 vota dhe LN 77 vota.

Kujtojmë se, në zgjedhjet e vitit 2017 PS fitoi bindshëm në këtë bashki, me 2300 vota në avantazh, që këtë herë humbet përballë demokratëve.

Ndërkohë që, ne ranga kombëtar PS numëron 523.859 vota, ndërsa PD 420.690 vota dhe LSI 73.250 vota.