Administrata Rajonale e Zonave të Mbrojtura në Korçë ka bërë të mundur lirimin e ariut të murrmë që kishte rënë në kurthin e ngritur nga disa gjahtarë të paligjshëm në pyllin e Mokrrës.

Ariu i murrmë (Ursus arctos) kishte ngecur në kurth prej disa orësh. Për rastin ka bashkëpunuar edhe një organizatë medisore greke dhe më pas ariut i është vendosur një GPS për të monitoruar lëvizjet e tij në ditët në vijim.

Artikulli paraprakAKSIDENT TRAGJIK NË ITALI, AUTOBUSI ME FËMIJË PËRPLASET ME AMBULANCËN NË TUNEL!
Artikulli tjetërOBSH: POPULLSIA E GAZËS ËSHTË NË RREZIK TË MADH