Shpreh solidaritetin tim ndaj Presidentes Musar dhe popullit të Sllovenisë të prekur nga përmbytjet katastrofike.

Lutjet tona janë me ta gjatë kësaj kohe të vështirë. Shpresojmë për një rimëkëmbje të shpejtë!

Artikulli paraprakVRASJA NË PRISHTINË, NJË PJESËTAR I FSK-SË I PËRFSHIRË DJE NË PËRLESHJEN ME ARMË
Artikulli tjetër“DUHET TË DORËHIQESH ME URGJENCË”, BERISHA REAGON PAS PËRGJIGJES SË METANIT