Në fjalën e tij në takimin e ministrave të BE-së dhe Ballkanit në Tiranë, në kuadër të procesit të Berilinit, kryeministri Edi Rama, tha se synimi është që të kemi sa më shumë përfitime për njerëzit dhe kapitalet e shërbimet të lëvizin lirisht.

‘Synimi është të kemi sa më shumë përfitime për njerëzit dhe kapitalet e shërbimet të lëvizin lirisht. Duhet ta bëjmë këtë rajon një terren të lulëzuar për njerëzit. Falenderoj Dhomat e Tregtisë. Çdo ditë ka nevojë për të bërë më shumë. Na duhet më shumë Evropë në Ballkanin Perëndimor dhe qasje në organizmin e BE, të shumë organizmave të tij, për këtë bëhet fjalë.

Ky Samit dhe këto hapa drejt 16 tetorit, ku të gjithë udhëheqësit mblidhen në Tiranë për këtë bën fjalë. Pres me padurim rezultatet e këtij takimi dhe sigurisht do të bëjmë maksimumin për të dhënë më shumë për njerëzit që japin kohën, energjinë e tyre, gjithë punën e tyre për ekononimitë tona, sepse kemi shumë mundësi. Rritja e viteve të fundit ka treguar se ajo që mund të bëjmë duke u hapur kundrejt njëri tjetrit, duke shndërruar këtë rajon në këtë hapësirë që është e mirë për të gjithë ata njerëz punëtore e ndërmarrje, na bën të hedhim hapim më të rëndësishëm drejt hapësirë më të gjerë të Bashkimit Europian.’- tha Rama.

Artikulli paraprakPOLICIA RRUGORE VENDOS RRETH 1000 GJOBA NË SHKODËR
Artikulli tjetërNGA STUHITË E ACARTA TE RESHJET E PAZAKONTA, ÇFARË MUND TË SJELLË DIMRI EL NIÑO QË PO VJEN