VAU DEJËSI, KALLMETI DHE GRUEMIRA SË BASHKU PËR ZHVILLIMIN E AGRO – BUJQËSISË .

Projekti Rruga Eno gastronomike, e cila zbatohet prej nje viti ne 3 njesi vendore ne qarkun e Shkodres ka ekspozuiar prodhimet e tyre ne nje panair me produkte te zopnes se vau dejesit, gruwemires dhe kallmetit. Prezantimi eshte b ere ne zoenen e Vau Dejesit, ku ne nje interviste per Star Plus Kryetari I bashkise Vau Dejes u shpreh se ky projekt synon permiresimin e sherbimeve ne fushen e agro biznesit .
Projekti ka per qellim te modernizoje ndermarrjet fgamiljare rurale te cilat jane perdorur vetem per vetekonsum dhe kthimi I tyre ne ndermarrje te mirefillta rurale. Ndermarrja duke u rritur do te ece perpara nepermjet specializimit zhvillimit te aftesive teknike dhe menaxheriale. Nga ana tjeter projekti ka per qellim te mbeshtese dhe te permiresoje kapacitetet dhe afgtesite e aksionereve  te turizmit vendas ne term ate promovimit te produkteve locale nderpermjet metodave te marketingut dhe forcimin e n je rrjeti per aksioneret e turizmit.

Artikulli paraprakSHKODËR, RENDI NË 24 ORË ( Video )
Artikulli tjetërVLLAZNIA, HESHTJE DERI TË SHTUNËN