NJË LIBËR TËRËSISHT ME POEZI VJEN NGA AUTORJA LINDITA PRENGËZAJ .

Është promovuar në ambjenet e  Bibliotekës Marin Barleti, libri me poezi i titulluar “Fjalë të Pathëna” i shkrimtares Lindita Prengëzaj. Të pranishëm në këtë promovim kanë shkrimtarë, aktorë e përfaqësues te penës shkodrane të cilët kanë vlerësuar maksimalisht këtë libër me poezi të autores. Vetë shkrimtarja është shprehur mjaft e emocionuar.

Gjatë fjalës dhe të pranishmëve qoftë drejtori i bibliotekës Gjovalin Çuni por dhe shkrimtari Fadil Kraja i kanë vlerësuar maksimalisht poezitë e shkrimtares Prengëzaj. Ndërkohë që në fund të promovimit, aktorja e Teatrit Migjeni, Merita Smaja ka lexuar disa poezit të këtij libri.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/iktLHWce4Ek” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKOSTA KONKORDIA DREJT ITALISË
Artikulli tjetërPUNËSIMI, REZULTATE 2 HERË MË TË LARTA