MEHMETAJ: KA VENDE TË LIRA PUNE NË BIZNESIN FASON QË REFUZOHEN .

Zyra rajonale e punesimit ne 6 muajt e fundit ka pasur nje dyfishim te rezultave sa i takon punesimit dhe permiresimit te sherbimit ne krahasim me periudhen me te hershme. Kete fakt e ka treguar per Star Plus drejtori I kesaj zyre Dode Mehmetaj
Por Mehmetaj ka treguar se gjithsesi eshte i pakenaqur duke qene se ka vende te lira pune ne tregun e punesimit ne bisnesin fason  te cilat ne te shumten e rasteve refuzohen .
Megjithate Mehmetaj tregoi per Star Plus se po ndermerren masa dhe bashkepunime me institucionet e tjera locale per permiresimin e ketij problemi duke shpresuar keshtu qe ne ditet e ardhshme ne krye te ketiju institucioni te flase per shifra  me te larta te punesuarve.

Artikulli paraprakPROMOVOHET LIBRI “FJALË TË PATHËNA” ( Video )
Artikulli tjetërRENDI NË 24 ORË