Asambleja e Partisë Socialiste të Shkodrës ditën e sotme zhvilloi një mbledhje përpara daljes së emrave zyrtar si kandidatë për kryetar të PS Shkodër.

Por ndryshe nga seç ishte parashikuar, që 25 maji të ishte data përfundimtare ku do të bëheshin zyrtarë emrat e kandidatëvë për kryetar të PS Shkodër, përmes një postimi në rrjetin e saj Facebook, drejtuesja politike e PS Shkodër Edona Bilali bëri me dije se për shkak të numrit të lartë të kandidatëve dhe për të garantuar që askush të mos mbetet jashtë garës procesi është shtyrë deri në datën 31 maj në të gjithë vendin.

Artikulli paraprak“S’ËSHTË HERA E PARË QË VIJ KËTU”, TOTTI OPTIMIST PARA FINALES
Artikulli tjetërCONFERENCE LEAGUE BËN ‘BASHKË’ RAMËN DHE METËN, SHIJOJNË FINALEN EVROPIANE NË STADIUMIN ‘AIR ALBANIA’