Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka marrë konfirmim zyrtar nga institucionet kompetente të Republikës së Bullgarisë për shtatë udhëtarët e plagosur në fatkeqësinë rrugore në magjistralen “Struma” afër Sofjes.

Më poshtë keni listën e udhëtarëve të lënduar, të cilët janë në gjendje të mirë shëndetësore, dhe për momentin janë të shtruar në Spitalin shtetëror të Sofjes, “Pirogov”.

Ebip Pajazitovski (24.09.1972), shtetas i Maqedonisë së Veriut, Gjula Jasharovska (16.06.1972), shtetas i Maqedonisë së Veriut, Zulejha Jasharovska (12.05.2005), shtetas i Maqedonisë së Veriut, Мinir Jasharovski (06.01.1971), shtetas i Maqedonisë së Veriut, Medina Lutvij (21.05.1996), shtetas i Maqedonisë së Veriut, Lulzim Sulejmani (04.05.1995), shtetas i Serbisë dhe Orhan Aliti (12.04.1976), shtetas i Belgjikës.

Sot në vendin e quajtur Pernik në Bullgari ka ndodhur një aksident i tmerrshëm i një autobusi nga Maqedonia e Veriut. Nga ky aksident tragjik, kanë humbur jetën 45 njerëz nga Maqedonia kurse rreth 20 prej tyre raportohet se kanë qenë të rinj.

Artikulli paraprakAKSIDENTI TRAGJIK ME 45 TË VDEKUR, EDHE BULLGARIA SHPALL DITË ZIE
Artikulli tjetër“ME FONDET E KONFISKUARA TË GRUPEVE KRIMINALE”, SPAK NJOFTON NGRITJEN E LABORATORIT TË EKSPERTIZËS DIGJITALE