Këshilli i Ministrave në mbledhjen e datës 20 dhjetor vendosi që të miratojë një pension të posaçëm për disa artistë dhe sportistë. Lista e personave që u është akorduar pension i posaçëm shtetëror përbëhet nga emra të njohur, ndërsa është një shpërblim për kontributin e tyre ndër vite

Vendim i Këshillit të Ministrave:Për dhënie shtese pensioni të posaçëm shtetëror per keta artiste e sportiste :

Znj. Yllka Muji, znj. Adelina Mamaqi,znj. Anita Dibra(Tartari,znj. Xhuljeta Kulla,. Kozara Kati,z. Xhemal Mato, z. Naxhi Bakalliz, Faruk Kalleshi, z. Dhimitraq Dhionis Orgocka, z. Agron Dine,z. Bujar Kokonozi, z. Viktor Zhusti,z. Ahmet Pashaj,z. Robert Papavrami.

Artikulli paraprakME 60 MIJË PAUND TË PADEKLARUARA DREJT SHQIPËRISË
Artikulli tjetërTRE KUSHËRINJTË BËJNË PËR SPITAL 27-VJEÇARIN