PIRANI: TELEFONATAT ANONIME DHE TRAFIKU PO NA PENGOJNË PUNËN
Trafiku I renduar dhe problemi I parkimeve te gabuara nje ceshtje aq e diskutuar keto dite dhe e ndjekur nga StarPlus ne menyre te vazhdueshme po pengon edhe veprimtarine jetike te urgjences se poliklinikes. Nje tjeter problematike e njohur tashme qe po pengon punen e urgjences jane telefonatat anonime qe tallen apo fyejne stafin.

Pirani ka treguar se ka pasur raste te denoncimit por gjithsesi kjo ceshtje nuk eshte zgjidhur. Nderkohe paraqitet urgjente zhbllokimi I vendparkimeve te percaktuara per ambulancen e njekohesisht ndergjegjesimi qytetar e jo vetem per dhenien e perparesise ne kalim ambulances ne menyre qe keto problem nme dukje te vogla te mos sjellin pasoja te parikuperueshme

 

 

 

 

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/BtFW0VRLpmc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakFUNDJAVA, E SHTRENJTË PËR QYTETARËT
Artikulli tjetërKOLA: NË KASTRAT, VETËM DY DENONCIME