KËRKOJNË NDËRHYRJËN E ORGANEVE TË DREJTËSISË PËR TË KONTROLLUAR PUNIMET
Edhe  pse  qeveria  Shqiptare   ka  investuar  viteve te  fundit  per qytetin e  Pukes menyra  se  si  jane  menaxhuar   investimet   nuk  kan knaqur  aspak  qytetaret   pukjne.

  Edhe investimi  I fundit,  ai  per  rikonstruksionin  e fasadave te  pallateve   nuk  ka  ndikuar  per  mire,  pasi  banoret  te  ketij  qyteti  shprehen  se   cilesia   le  per te  deshiruar.
Te  irrituar  per   menyren  se  si  eshte  realizuar    projekti per rikonstruksionin e  fasadave  te  pallateve  pukjnet  serish   kerkojne nderhyrjen e  strukturave  te  larta  te  shtetit   per te  kontrolluar   cilesin e punimeve  dhe   menyren  se  si   shperndahen  tenderat ne  bashkin e Pukes.
Pak  dite me pare  edhe  keshilltaret e  mjate   bashkiak  te  Pukes  kerkuar  nderhyrjen    e Kontrollit te  larte  te  Shtetiti dhe  strukturave  te  Krimit  Ekonomik.   

 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Oh5pIQLUHSE?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKONCERT – HOMAZH PËR NËNË TEREZËN
Artikulli tjetërMUHAXHERI, EDHE ZYRTARISHT NË INTERPOL