NË FUND TË MANDATIT 4 VJEÇAR RRITJA E EKONOMIKE DO TË JETË 4%. Kryeministri Edi Rama e ka cilësuar projekt-buxhetin e vitit 2015 një shpresë për të nesërmen.

Nga nga salla e Kuvendit, shefi i qeverisë tha se buxheti i 2015 është ndërtuar për të sjellë rritje ekonomike, por pa zgjedhurasat shtrënguese.Rama foli për atë që qeveria e tij morri nga qeveria paraardhëse duke theksuar se ishte një rrëmujë e madhe. Marrëveshjen me FMN sipas tij tregoi se është një zgjedhje e duhur. Kryeministri Rama tha se në fund të mandatit 4 vjeçar rritja e ekonomike do të jetë 4%. 

Artikulli paraprakSITUATA E RENDIT DHE SIGURISË NË QARKUN E SHKODRËS
Artikulli tjetërAKUZA PËR PD-në E POSTRIBËS