KRYEMINISTRI VLERËSON KONTRIBUTIN E KANCELARES GJERMANE, NDAJ BALLKANIT. 

Kryeministri Edi Rama ka vlerësuar kancelaren gjermane Angela Merkel që në këtë moment pasigurie që ka kapluar Evropën i dha Ballkanit një perspektivë shumë inkurajuese, shpresë për të ecur përpara.Deklarata e Ramës u bë gjatë aktivitetit “Së bashku drejt BE-së”., për , bashkëpunimin me Gjermaninë për Zhvillim do të prezantojë rezultatet e deritanishme dhe projektet që planifikon të zbatojë së bashku me institucionet partnere shqiptare në të ardhmen.Më tej Rama shton se përveçse është një udhërrëfyese në ecjen përpara të një Ballkani që është paqe, por që paqen e ka shumë të brishtë Gjermania është një garanci për një Evropën ku shumë shtete që po e testojnë Evropën e Bashkuar në kufi.Gjithashtu Rama shprehet se askush nuk e ka problem se falë Gjermanisë së Madhe jemi pjesë e rrugës për të qenë pjesë e Evropës së Madhe, ndërsa thekson se duke bashkuar forcat me Gjermaninë kemi vetëm për të fituar.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/K0hjYNUixsM?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVLLAZNIA – “GEA SPORT”, MIRATOHET PRISHJA E KONTRATËS
Artikulli tjetër“FUNDI I MARRËZISË” PROÇEDIME NË SHKODËR