“Do të ndaj me auditorin atë çfarë mendoj, për momentin jam në një periudhë post traumatike më është dashur të kaloj një traumë të madhe me be, ata këmbëngulnin që na donin por nuk ishin gati të flisnin të duash të martohesh dhe pala tjetër të thotë s’dua të të flas, është një përvojë shumë traumatike, por ka përfunduar tashmë, kemi çelur bisedimet në këtë epokë jam i prirur ta lavdoj se sa ta fajësoj BE përgëzimi është i merituar sepse po shohim shpërblimin jashtë mase përfitues që po na jep be përmes këtij procesi të bisedimeve, kjo është ajo çfarë bën dallimin për Moldavinë dhe Ukrainën”, tha Rama.

Artikulli paraprakAFERA PARTIZANI, GJYKATA E LARTË LË NË FUQI SEKUESTRON E DOKUMENTEVE TË ZYRËS ‘PUSTINA’
Artikulli tjetërAPELI I GJKKO-SË RRËZON KËRKESËN E BERISHËS