Nga 5213 QV gjithsej deri më tani në Komisionin qendror të zgjedhjeve kanë raportuar për pjesëmarrjen 2468 qendra votimi. Pjesëmarrja deri në orën 8:00 ishte 1.29%.

Ndërkohë që nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ende nuk ka një raportim në lidhje me problematikat e pajisjeve të identifikimit dhe për numrin e qendrave të votimit ku procesi ka nisur me vonesë ose s’ka nisur ende!

Artikulli paraprakTURQIA VOTON SOT PËR PRESIDENTIN DHE PARLAMENTIN E RI
Artikulli tjetërVOTON PRESIDENTI BAJRAM BEGAJ: KËTO ZGJEDHJE NUK JANË TË PARTIVE POLITIKE, DUHET T’IU SHËRBEJNË QYTETARËVE