ZEFI: KY PROÇES DO NDIKOJË NË RRITJEN E BESIMIT TË KOMUNITETIT TEK GJYQËSORI. Programi i USAID-it për Forcimin e Sistemit të Drejtësisë në Shqipëri nëpërmjet Qendrës A.L.T.R.I, po vijon fazën e dytë të Fushatës Rajonale të Ndërgjegjësimit dhe Avokimit për Regjistrimin Dixhital Audio në gjykata ne kete kuader edhe ne gjykaten e shkalles se pare ne Shkoder ka filluar aplikimi i ketij sistemi.

Sipas Kryetarit Zefi regjistrimi audio i seancave gjyqesore do ndikoje ne rritjen e besimit te komunitetit tek hallkat e gjyqesorit. Kontribut te rendesishem dhe bashkepunim ofron edhe Universiteti i Shkodres, Fakulteti i Drejtesise, gjate takimit te sotem studentet me te mire te ketij fakulteti improvizuan nje seance gjyqesore dhe procedurat e regjistrimit audio te seances.

Artikulli paraprakISMET TELI: KANDIDATET NUK KANË PROGRAM PËR PËRMBYTJET
Artikulli tjetër“PRENKË JAKOVA” SJELL KONCERTIN INSTRUMENTAL