Dhjetëra automjete janë bllokuar në rrugën e Prekalit në Shkodër për shkak se ka pasur rrëshqitje të dherave si pasojë e reshjeve të dëborës. Sipas informacionit të Emergjencave Civile pritet ndërhyrje për largimin e gurëve dhe të dherave me qëllim rinisjen e qarkullimit të automjeteve