MUÇMERAJ: NGA KONTROLLET ASNJË NUK PLOTËSON KUSHTET PËR MBROJTJE NDAJ ZJARRIT.Shkollat në qytetin e Shkodrës nuk janë aspak të sigurta. Pas inspektimit të bërë nga reparti i zjarrfikësve për lidhur me kushtet teknike në rast të rënies së zjarrit, inspektori Gazmend Muçmeraj thotë se në 100 shkollat e Shkodrës ku përfshihen edhe kopshtet e çerdhet nuk plotësohen as kushtet më minimale.

Problematike janë edhe shkollat e rrethit të Pukës dhe Malësisë së Madhe..Në këtë mënyrë rrezikshmëria është shumë e madhe për nxënësit në rast të rënies së zjarrit.Reparti i zjarrfikësve të Shkodrës ka dorëzuar listën e të gjitha shkollave në qarkun e Shkodrës në drejtorinë e përgjithshme duke bërë prezentë situatën alarmante. 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/xoZ8Pwg86Xk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakÇELSI MUND LIVERPULIN, BARAZON CITY
Artikulli tjetër“28-NËNTORI” NJË SHKOLLË NDRYSHE