STUDENTËT E DEGËS SË FRËNGJISHTES NË BASHKËPUNIM ME ALEANCËN FRANCEZE. Ne kuader te aktiviteteve te shumta qe jane organizuar nga departamenti i gjuhes frenge prane Fakultetit te Gjuheve te Huaja ne qytetin e Shkodres dhe Aleances Franceze per javen e frankofonise, kete te hene studentet e kesaj dege organizuan nje sallon letrar ne nder te shkrimtarit francez Patrick modiano.

Gjate aktivitetit referuan studente dhe profesore te gjuhes frenge mbi vepren e Modianos, shkrimtarit francez i cili u vleresua me cmimin Nobel ne letersi duke tejcuar mesazhin e perhapjes se gjuhes dhe kultures franceze edhe permes letersise. Aktivitetet e javes se frankofonise ne qytetin e Shkodres kane qene te shumta e te larmishme nderkohe do te vazhdojne me te tjera organizime.

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5yvWJ5X_wzg?showinfo=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRRUGA DREJT BE, VJEN NË SHQIPËRI PROKURORI QË ARRESTOI ISH KRYEMINISTRIN KROAT
Artikulli tjetërFRANCA ZGJEDH, NË RAUNDIN E PARË FITON PARTIA E SARKOZY