TRAJNIMI ME PUSHTETIN VENDOR U REALIZUA NGA “SOT PËR TË ARDHMEN”. “Përmirësimi i shërbimeve të institucioneve vendore përmes integrimit të perspektivës gjinore dhe dialogut social” është trajniimi i zhvilluar në qytetin e Shkodrës nga qendra për zhvillim komunitar “Sot për të ardhmen”.

Pjesë e këtij trajnimi ishin administrata e pushtetit vendor me qëllim përmirësimin e shërbimeve. Projekti “Seed” “mbështetje për edukimin dhe punësimin në Shqipëri, Kosovë dhe Serbi mbështet nga koperacioni austriak i zhvillimit dhe Ministria e Mirëqënies Sociale.

Artikulli paraprak“CATI FOUNDATION” NË DITËN E TOKËS
Artikulli tjetërPROMOVOHET “VITI I QENVE”