SHQIPTARET NGA KOSOVA, KANE HAPUR BIZNESET E TYRE NISUR NGA FLUKSI I TURISTËVE. Tashme bregdeti I shengjinit nuk po shikohet nga shqiptaret e kosoves , vetem si nje vend per te kaluar pushimet , por edhe sin je mundesi per te zhvilluar bizneset e tyre. Shpesh dyqanet dhe lokalet , identifikohen me emrat e tyre, nderkohe qe pronaret e ketyre bizneseve kane sjelle me vehte traditen e tyre te gatimit dhe specialitetet me te vecanta.

Ata deklarojne se kane zgjedhur shengjinin per te hapur aktivitetet duke u nisur nga vendi I larte I pushuesve qe e vizitojne kete vend. Keto biznese kane bere te mundur edhe hapjen e vendeve te reja te punes . bukurise qe ka bregdeti I shengjinit tashme po I bashkangjitet edhe tradita e gatimeve kosovare e cila di mese miri te kenaqe klientet e saj.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/8m9HpqlyyXc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakGRUAJA MË E MOSHUAR NË MALËSI
Artikulli tjetërSHTUBINA NUK IKËN TEK TEUTA