Drejtuesi politik i PD Shkodër, njëkohësh dhe kandidat për deputet, Helidon Bushati, ka zhvilluar një takim me banorët e lagjes Ajasëm në qytetin e Shkodrës.

Ai u njoh me problematikat e tyre dhe sipas Bushatit, Partia Demokratike do të arrijë një fitore historike.

Ai u ka bërë thirrje qytetarëve të dalin në votime.

POSTIMI I HELIDON BUSHATIT